O tonă de tutun și peste 10.000 de euro

O tonă de tutun și peste 10.000 de euro
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au făcut, luni, 16 percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi în judeţele Argeş, Ialomiţa, Ilfov şi Buzău, la persoane bănuite de contrabandă cu tutun.

„Din cercetări a reieşit că, din luna august 2020 şi până în prezent, un bărbat, de 61 de ani, din Ştefăneşti, ar fi achiziţionat tutun, pe care l-ar fi prelucrat şi distribuit, sub formă de ţigarete, către mai multe persoane, în vederea comercializării în mediul on-line. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 1.000 de kilograme de tutun, peste 10.000 de euro, 4 maşini de tocat, butoaie cu glicerină vegetală, telefoane mobile şi mijloace de calcul, precum şi documente cu valoare probatorie”, spun poliţiştii.

13 persoane au fost duse la sediul poliţiei, pentru audieri.

La activităţi, au participat poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Ilfov, Ialomiţa şi Buzău. De asemenea, la acţiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi jandarmi din Argeş.

Citit 1131 ori Ultima modificare Marți, 03 Noiembrie 2020 10:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.