Campanie de conștientizare lansată de Salvați Copiii România

Campanie de conștientizare lansată de Salvați Copiii România
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

hashtag ZideZi: Manifest pentru binele zilnic al copiilor, o campanie de conştientizare, responsabilizare şi acţiune socială a organizaţiei Salvaţi Copiii România, a fost lansată luni, 2 august 2021, având ca scop principal sprijinirea copiilor care trăiesc în sărăcie, a celor care abandonează şcoala.

"În fiecare zi, trei copii mai mici de un an mor în spitalele din România, în lipsa unui incubator performant. În fiecare zi, două fete devin mame mult prea tinere, înainte să împlinească 15 ani. În fiecare zi, 17 copii dispar de acasă, jumătate dintre ei fugind din cauza abuzului şi a exploatării. În fiecare zi, 76 de copii abandonează şcoala şi speranţa unui viitor mai bun. Peste 1.300.000 de copii din România trăiesc în sărăcie. Zi de zi, sărăcia creează şi adânceşte alte vulnerabilităţi care pun în pericol dezvoltarea, creşterea sănătoasă şi armonioasă a copiilor, din punct de vedere fizic, psihologic şi social. În această realitate dureroasă, Salvaţi Copiii România a lansat Campania #ZideZi - Manifest pentru binele zilnic al copiilor din România: zidezi.salvaticopiii.ro", potrivit unui comunicat de presă al organizaţiei.

Prin #ZideZi, echipa Salvaţi Copiii România îşi propune strângerea de donaţii recurente şi abonarea la newsletter, construind o comunitate informată şi implicată. Detaliile despre posibilităţile de implicare în campania-manifest #ZideZi a Salvaţi Copiii România sunt accesibile pe zidezi.salvaticopiii.ro şi în comunitatea online a organizaţiei, pe Facebook, Instagram şi YouTube.

Citit 352 ori Ultima modificare Luni, 02 August 2021 21:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.