A murit unul dintre fondatorii trupei Compact

A murit unul dintre fondatorii trupei Compact
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Unul dintre membrii fondatori ai formaţiei Compact, Leluţ Vasilescu, a murit vineri. Leluț Vasilescu, fost toboșar al Compact, avea 67 de ani.

"Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani în aceeaşi cameră, am cântat în mii de spectacole împreună... acum simt un gol în suflet, dar sunt liniştit că a plecat într-o lume mai bună. Dragul meu prieten Leluț Vasilescu, drum bun!", este mesajul postat pe pagina de Facebook a "Compact B".

Membru fondator al trupei Compact, Leluţ Vasilescu a avut o carieră de succes şi o viaţă frumoasă de familie. În urma lui, rămân melodii pe care generaţii întregi le-au fredonat.

"Megastarul", așa cum era cunoscut în lumea muzicală, a suportat în anii trecuți o intervenție chirurgicală complicată pe cord, după ce a suferit un șoc miocardic în timpul unui spectacol. Medicii au ajuns la concluzia că fără o valvă nouă inima artistului nu ar putea să mai funcționeze la parametrii normali. La doi ani de la operație, Leluț Vasilescu cânta iar alături de Compact.

Aurel Leluț Vasilescu s-a născut pe 22 decembrie 1955, la Câmpia Turzii, oraş al cărui cetățean de onoare a fost declarat în 2010.

Trupa Compact este una dintre cele mai cunoscute formații de rock din România, fiind înființată în 1977.

Citit 1228 ori Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2022 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.