Un român, printre victimele accidentului feroviar din Grecia

Un român, printre victimele accidentului feroviar din Grecia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un român se află printre persoanele decedate în urma accidentului feroviar produs în Grecia, unde două trenuri s-au ciocnit, a anunțat sâmbătă Ministerul român de Externe. Conform sursei citate, autoritățile elene au notificat Consulatul General al României la Salonic că un cetățean român a fost identificat printre persoanele decedate în urma accidentului feroviar din noaptea de 28 februarie spre 1 martie.

Reprezentantul oficiului consular român a informat de urgență familia persoanei decedate, cu care se afla deja în contact direct, ca urmare a semnalării dispariției persoanei în cauză, fiind puse la dispoziție informații cu privire la procedura de eliberare a certificatului de deces românesc și a celorlalte documente necesare repatrierii trupului neînsuflețit în România, potrivit MAE, scrie Hotnews.ro.

Repatrierea trupului neînsuflețit se va realiza după finalizarea, de către autoritățile elene, a tuturor procedurilor specifice în astfel de situații deosebite, adaugă sursa citată.

Un accident feroviar grav s-a produs, marți noapte, în Grecia. Două trenuri - unul de pasageri și altul de marfă - s-au ciocnit frontal. Accidentul s-a soldat cu cel puțin 57 de morți, în timp ce alte zeci de persoane au fost rănite, iar mulți sunt încă dați dispăruți.

Citit 500 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Martie 2023 12:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.