Român strivit de mașini pe o autostradă din Ungaria

Român strivit de mașini pe o autostradă din Ungaria
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un bărbat de 92 de ani, originar din România, a murit strivit de mașini, pe o autostradă din Ungaria. Se presupune că bătrânul a coborât din autocarul cu care se deplasa, în zona de odihnă Annahegyi, pentru a ajunge la un magazin aflat vizavi.

Conform Digi 24, timp de 20 de minute, nimeni nu a oprit, iar peste cadavru ar fi trecut circa 40 de mașini. Conform sursei, bătrânul a vrut să traverseze autostrada M0, moment în care a fost lovit de o mașină. Se pare că, în urma impactului, bărbatul a murit pe loc, iar șoferul și-a continuat drumul. Timp de 20 de minute, nimeni nu ar fi oprit, iar peste cadavru se pare că ar fi trecut în jur  de 40 de mașini. Oamenii legii au găsit bucăți din cadavru și la jumătate de kilometru distanță față de locul impactului.

Conform RTL, citat de Digi 24, victima acestui accident îngrozitor era un turist de 92 de ani. Poliția îl caută acum pe șoferul care l-a lovit prima dată. Evenimentul rutier în urma căruia cetățeanul român a decedat s-a petrecut la kilometru 6 al autostrăzii, în momentul în care bătrânul a vrut să traverseze neregulamentar. RTL susţine că zeci de maşini au trecut peste cadavrul bătrânului cu viteze de 100 km/h.

Citit 1111 ori Ultima modificare Joi, 04 Mai 2023 09:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.