Mircea Cosma și fiul său scapă de închisoare

Mircea Cosma și fiul său scapă de închisoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, şi fiul său, fostul deputat PSD Vlad Cosma, scapă de închisoare în dosarul de corupţie în care primiseră iniţial opt, respectiv, cinci ani de închisoare cu executare, Tribunalul Prahova dispunând încetarea procesului penal, ca urmare a prescripţiei faptelor.

Conform portalului instanţelor de judecată, magistraţii de la Tribunalul Prahova au decis, joi, încetarea procesului penal împotriva lui Mircea Cosma pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită (cinci acte materiale) şi abuz în serviciu (trei acte materiale), ca urmare a intervenţiei prescripţiei răspunderii penale. De asemenea, instanţa a dispus încetarea procesului faţă de Vlad Cosma pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă (trei acte materiale), tot ca urmare a intervenţiei prescripţiei răspunderii penale.

Pe acelaşi considerent, judecătorii au încetat procesul faţă de alţi doi inculpaţi din dosar - omul de afaceri Răzvan Alexe şi Daniel Alixandrescu, fost director în cadrul CJ Prahova.

Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă.

Citit 922 ori Ultima modificare Vineri, 13 Octombrie 2023 14:47

2 comentarii

  • postat de Talașman Mihai
    Sâmbătă, 14 Octombrie 2023 19:27
    93.120.27.***
    O „poartă” larg deschisă pentru salvarea tâlharilor cu ștaif - amânarea proceselor până la termenul de prescripție. Halal justiție!!!
    0
    1
  • postat de As mai fi scris…dar…botnita de la V.L.
    Vineri, 13 Octombrie 2023 17:13
    82.76.59.***
    Cum este posibil ca un hot dovedit, platit regeste de prostime, sa fie lasat liber? In ce trib traim oameni buni? Ce justitie avem?Unde este justitia, unde sunt magistratii cu salarii si pensii nesimtite? Platite de prostime. Cat de idiot poti sa fii, sa crezi in asa zisa justitie inamovabila
    Vai d
    0
    3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.