Alți doi cetățeni români au murit în Israel

Alți doi cetățeni români au murit în Israel
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ministerul Afacerilor Externe confirmă sâmbătă decesul, în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, a încă două persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel, anunță Hotnews.ro.

Astfel, numărul românilor cu dublă cetățenie, morți în Israel, se ridică la patru. 

Citește și: Lista țărilor care au confirmat victime după atacul Hamas din Israel. Pe ce loc se află România

Ambasada României la Tel Aviv este în dialog cu autorităţile israeliene pentru verificarea informaţiilor cu privire la dispariţia unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română.

”Ministerul Afacerilor Externe confirmă cu regret decesul, în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, a încă două persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel. Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanţe familiilor acestora. De asemenea, Ambasada României la Tel Aviv este în dialog cu autorităţile israeliene pentru verificarea informaţiilor cu privire la dispariţia unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română”, arată Ministerul de Externe în comunicatul oficial.

MAE arată că până la acest moment, Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa nu au recepţionat solicitări de sprijin consular privind dispariţia sau decesul altor cetăţeni români în Statul Israel.

”Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa menţin în permanenţă contactul cu autorităţile israeliene pentru verificarea informaţiilor cu privire la cetăţenii români”, precizează MAE, citat de Hotnews.ro.

 
Citit 1008 ori Ultima modificare Luni, 16 Octombrie 2023 08:51

2 comentarii

  • postat de tot ei ne conduc
    Duminică, 15 Octombrie 2023 14:19
    5.13.202.***
    Parca cei din parlament nu au tot doua cetatenii, una pe care o iubesc straina din alta tara si a doua pe care o urasc romana.
    0
    1
  • postat de anti-rromân
    Sâmbătă, 14 Octombrie 2023 19:15
    89.136.186.***
    Veste bună. Mai puțin cu două dejecții de țărani rromâni, uraaa!
    3
    3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.