Marcel Ciolacu, ”cumpărături consistente” cu 100 de lei

Marcel Ciolacu, ”cumpărături consistente” cu 100 de lei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, sâmbătă, că a fost la cumpărături şi, cu suma de aproape 100 de lei, a luat tot ce avea nevoie

"Am fost la cumpărături şi am luat ce aveam nevoie: salată, castraveţi, ceapă şi nişte cartofi, mere, pateu Ardealul şi salam săsesc, ulei şi zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie şi o bere Ursus - produsă la Buzău... total 93,50 de lei. E drept, am uitat să iau roşii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpăraţiromâneşte cu 100 de lei?", a scris Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

În septembrie, premierul a fost întrebat de jurnalişti ce poate cumpăra cu 100 de lei. "Eu cred că pot cumpăra consistent", a răspuns atunci Ciolacu.

Marcel Ciolacu a participat recent la lansarea campaniei "Cumpără Româneşte", proiect iniţiat şi susţinut de Partidul Social Democrat.

Chiar dacă au fost oameni care au apreciat videoclipul postat de Marcel Ciolacu, nu au lipsit nici criticile vehemente. „Felicitări, reușiți singur să vă faceți de râs. Ce aveti acolo pe listă se numește «supraviețuire» pe două zile a unei persoane, doar la capitolul băgat ceva în stomac. Dacă vreți să faceți demonstrații, vă rog să mergeți să întrețineți o casă cu doi copii de școală și cu o soție pensionată medical, cu salariul mediu, nu zic minim, ca să nu ziceți că sunt hater”, a fost una dintre reacțiile la postarea premierului.

Citit 627 ori Ultima modificare Duminică, 15 Octombrie 2023 15:35

1 comentariu

  • postat de sintem pe rau...un covrigar de buzau ne conduce tara......
    Duminică, 15 Octombrie 2023 20:13
    89.39.81.***
    e o sila numai cind vad faca acestui fariseu...a ajuns din covrigar de buzau sa conduca romania...
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.