Consultări cu reprezentanții investitorilor străini

Consultări cu reprezentanții investitorilor străini
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Premierul Marcel Ciolacu a avut consultări, miercuri, cu Consiliul Investitorilor Străini (CIS), în cadrul întâlnirii convenindu-se instituirea unui "mecanism de lucru consolidat", cu întâlniri regulate la care să participe reprezentanţi ai Guvernului şi ai CIS, precum şi ai ministerelor Finanţelor şi Economiei.

"Reprezentanţii Consiliului Investitorilor Străini au apreciat atât perspectiva Guvernului în privinţa politicii de investiţii, cât şi propunerea de a avea reuniuni lunare ale unui grup de lucru mixt. Totodată, cele două părţi au stabilit că va exista dialog în acest format inclusiv pentru a asigura suport şi pentru a fi înţelese şi puse corect în practică, acolo unde se impune, normele de aplicare a măsurilor fiscale din zona impozitului pe cifra de afaceri", se arată într-un comunicat transmis de Biroul de presă al Executivului.

Premierul Ciolacu a invitat Consiliul Investitorilor Străini să intre "într-un dialog constant" cu Guvernul şi a precizat că aşteaptă susţinerea şi ideile CIS pentru proiecte de investiţii în două zone strategice: industria alimentară şi cea a materialelor de construcţii.

Citit 453 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Octombrie 2023 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.