Bacul de la Brăila își suspendă activitatea

Bacul de la Brăila își suspendă activitatea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Romnav Brăila, cel mai mare operator economic care asigură traversarea Dunării cu bacurile între Brăila şi Smârdan (Tulcea), a anunţat că îşi suspendă activitatea de traversare a fluviului pe o perioadă nedeterminată.

Reprezentantul Romnav, Gheorghe Antistescu, a făcut precizarea că decizia a fost luată ca urmare a pierderilor de aproximativ 20.000 de euro înregistrate lunar, din momentul în care a fost dat în circulaţie podul suspendat peste Dunăre.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, la Brăila, că pe podul suspendat peste Dunăre ar trebui să se circule 24 de ore din 24, nu cu restricţii pe timpul nopţii cerute de constructor pentru a da jos macaralele, deoarece a constatat că nu se lucrează la demontarea respectivelor macarale. "Dacă tot nu dau jos aceste macarale, atunci să se circule 24 de ore din 24. Când vor fi mobilizaţi, să vină dânşii să ceară la CNAIR că vor să lucreze ca să dea jos aceste macarale, până atunci 24 din 24", a declarat Grindeanu.

Citit 1830 ori Ultima modificare Joi, 02 Noiembrie 2023 17:11

1 comentariu

  • postat de George1000
    Joi, 02 Noiembrie 2023 17:56
    89.136.71.***
    Firma maxi taxi cozandra nu a prelungit toate cursele pana la Braila. Peste pod e interzisa circulatia pietonilor si biciclistilor. Deci cine nu are masina personala si locuieste in Smardan si are jobul in Braila nu mai poate ajunge la serviciu. ALO, TREZIREA, consilierii judeteni sidomnilor primari
    1
    5

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.