Guvernul a discutat cu Renault despre... Muzeul ”Dacia”

Guvernul a discutat cu Renault despre... Muzeul ”Dacia”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Premierul Marcel Ciolacu a discutat, la Palatul Victoria, cu o delegaţie a grupului Renault, condusă de Denis Le Vot, despre planurile de extindere a investiţiilor companiei în România

"Adaptarea la tehnologiile verzi ale viitorului, preocuparea pentru lansarea de noi modele sunt argumente solide pentru dezvoltarea industriei auto, cu o contribuţie semnificativă în economia României. Dacia este un brand naţional cu istorie, dar şi cu viitor. Susţinem economia românească! I-am asigurat pe investitorii francezi că vor primi sprijinul Guvernului pentru a-şi consolida proiectele aici, în România", a afirmat Marcel Ciolacu într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

Premierul a punctat că în cadrul întrevederii, ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a lansat ideea înfiinţării unui Muzeu "Dacia". "Am salutat cu toţii ideea colegei Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale şi deputat de Argeş, de a avea la Mioveni un Muzeu «Dacia» care să reflecte ataşamentul puternic al românilor faţă de acest brand naţional", a precizat Ciolacu.

Citit 672 ori Ultima modificare Vineri, 03 Noiembrie 2023 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.