Tanzania educată, cu președintele Iohannis

Tanzania educată, cu președintele Iohannis
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, duminică, la ceremonia de rămas-bun organizată la State House din Dar es Salaam cu ocazia încheierii vizitei sale oficiale în Republica Unită a Tanzaniei. Iohannis a ajuns vineri în Tanzania, iar sâmbătă, şeful statului a fost în Zanzibar.

"Am exprimat astăzi, în dialogul cu preşedintele Zanzibarului, Hussein Mwinyi, nevoia unei cooperări politico-economice sporite, inclusiv în domeniile sectoriale cu potenţial neexplorat, care ar putea aduce valoare adăugată relaţiilor bilaterale România - Republica Unită a Tanzaniei. Putem consolida cooperarea noastră în domenii precum educaţie, turism, agricultură, silvicultură, biodiversitate, IT&C, cultură şi management al situaţiilor de urgenţă. România va continua să sprijine numărul în creştere de investitori şi afaceri româneşti, inclusiv în Zanzibar", a transmis şeful statului, potrivit contului de Facebook al Administraţiei Prezidenţiale.

Luni, preşedintele Iohannis va fi primit de omologul său din Republica Cabo Verde (Republica Capului Verde), Jose Maria Neves.

Citit 617 ori Ultima modificare Duminică, 19 Noiembrie 2023 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.