După turneul african, Iohannis pleacă în Dubai

După turneul african, Iohannis pleacă în Dubai
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, în perioada 2-4 decembrie, la cea de-a 28-a conferinţă a statelor parte la Convenţia Cadru a Naţiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP28), care se va desfăşura în Dubai, Emiratele Arabe Unite, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, reprezentarea la COP28 este una la cel mai înalt nivel, până în prezent peste 140 de şefi de stat şi de guvern confirmând participarea şi urmând să aibă declaraţii naţionale la Summitul Global privind Acţiunea Climatică.

Intervenţiile naţionale, limitate la aproximativ trei minute de regulile ONU, având în vedere numărul foarte mare de vorbitori, vor iniţia negocierile care urmează la COP28 pe parcursul întregii conferinţe, care va dura două săptămâni şi la care sunt aşteptaţi zeci de mii de negociatori, reprezentanţi ai guvernelor, întreprinderilor, ONG-urilor şi mediului academic şi de inovare, precizează Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Klaus Iohannis va susţine declaraţia naţională în dimineaţa de sâmbătă şi va evidenţia faptul că schimbările climatice se intensifică, iar efectele acestora sunt dezastruoase în întreaga lume.

Citit 532 ori Ultima modificare Marți, 28 Noiembrie 2023 18:10

1 comentariu

  • postat de Das
    Joi, 30 Noiembrie 2023 20:29
    84.117.46.***
    Se plimba turistul nr 1 cat mai are mandat ca apoi trebuie sa plateasca din banii lui daca vrea sa vada lumea ! Dupa ce ne-a vandut si tradat acum se distreaza si nu are nicio treaba cu tara, cu pensiile, cu saracia, cu faptul ca invatamantul e in cadere libera, cu faptul ca sunt copii flamanzi !
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.