Cetăţeni străini veniți la muncă în România, răpiți de doi pakistanezi

Cetăţeni străini veniți la muncă în România, răpiți de doi pakistanezi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cel puțin trei cetățeni străini veniți la muncă în România ar fi fost răpiți de doi pakistanezi și duși într-un apartament din Braşov. Victimele - din India, Pakistan și Bangladesh - ar fi fost sechestrate, agresate și amenințate cu moartea, iar una dintre acestea a reușit să fugă, coborând pe o țeavă din balconul locuinței de la etajul 4 al imobilului. Pentru unul dintre ei, cei care i-au răpit au cerut familiei 10.000 de euro, amenințând că altfel bărbatul va fi ucis, relatează HotNews.ro.

Ancheta este instrumentată de Poliția Capitalei, care a anunțat, miercuri, că au fost prinși în flagrant doi bărbați în vârstă de 24 și 37 de ani, acuzați de lipsire de libertate și șantaj.

Cercetările au fost începute după ce, pe 12 februarie, polițiștii Secției 24 au fost sesizați prin 112 de către un bărbat, cetățean străin, cu privire la o posibilă faptă de răpire a unei persoane. Apelantul, un bărbat în vârstă de 26 de ani, a spus că în jurul orei 20,30 o rudă a unui tânăr de cetățenie străină i-a solicitat acestuia să anunțe autoritățile române că nepotul lui, despre care cunoștea că s-ar afla la muncă pe teritoriul țării noastre, ar fi fost răpit, iar în schimbul eliberării acestuia i s-ar fi cerut 10.000 de euro.

Citit 554 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Februarie 2024 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.