Ajutorul pentru restructurarea TAROM, aprobat de Comisia Europeană

Ajutorul pentru restructurarea TAROM, aprobat de Comisia Europeană
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ajutorul de restructurare pentru TAROM, în valoare de peste 95 milioane de euro, a fost aprobat, luni, de Comisia Europeană, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, citat de Mediafax.

"Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM. Valoarea acestuia este de maximum 95,26 milioane de euro, din care 49,53 milioane de euro reprezintă ajutorul individual de salvare acordat în anul 2020 (la care se adaugă dobânzile aferente). Vreau să mulțumesc reprezentanților Comisiei Europene că au decis să sprijine TAROM, unul din cele mai vechi branduri din industria aviatică europeană!", a anunțat Grindeanu.

Ministrul a mai spus că TAROM va folosi acești bani pentru înnoirea flotei de aeronave, optimizarea destinațiilor și politicii comerciale, aplicarea unor soluții pentru eficientizarea activităților de mentenanță a aeronavelor, digitalizarea companiei și îmbunătățirea mediului IT, inclusiv a programelor de distribuție bilete și acoperirea deficitului de lichiditate pentru anul 2024.

Citit 356 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2024 16:22

1 comentariu

  • postat de Das
    Marți, 30 Aprilie 2024 16:59
    89.137.139.***
    Si ai uitat sa spui grindeanule ca mai trebuie sa dai afara toate sinecurile din tarom care nu fac nimic si nu produc nimic si care incaseaza sume mari si sa nu mai fie capusat tarom si atunci va merge bine. Tarom nu mergea ca era delapidat si furat continuu de numitii politic pe functii
    0
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro