Patru persoane, salvate dintr-o barcă în derivă pe Dunăre

Patru persoane, salvate dintr-o barcă în derivă pe Dunăre
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Patru persoane, printre care și un copil, aflate într-o barcă în derivă, au fost salvate din apele Dunării. Polițiștii de frontieră de la Drobeta-Turnu Severin au fost informați de dispecerul de serviciu că oamenii nu pot reveni singuri la mal.

Trei bărbați și un copil plecaseră cu barca pe Dunăre vineri dimineață. Agenții au plecat în misiune cu o ambarcațiune rapidă de intervenție și au ajuns rapid la cele patru persoane. Barca celor care s-au aventurat pe Dunăre plutea în derivă, iar echipajul de polițiști a remorcat și ancorat ambarcațiunea în condiții de siguranță la mal. Cei trei bărbați și minorul nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Autoritățile au atras atenția în ultima perioadă, în contextul valului de caniculă care a acaparat România, ca oamenii să nu se aventureze în apele râurilor sau ale barajelor. Curenții pot fi extrem de puternici, iar dacă într-un loc apa măsoară un metru, alături poate ajunge la o adâncime de 3 metri, potrivit pompierilor.

Citit 810 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2024 16:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro