Baschetbalist american ucis la Giurgiu! Principalul suspect s-a predat

Baschetbalist american ucis la Giurgiu! Principalul suspect s-a predat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Principalul suspect în cazul agresiunii care a dus la decesul baschetbalistului american Hardy Chauncey s-a predat Poliţiei din Giurgiu, luni dimineaţă, fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore de procurori, sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi lovituri cauzatoare de moarte.

Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Judeţene Giurgiu, comisar Cătălin Georgescu, a declarat că suspectul a fost audiat şi şi-a recunoscut fapta, acesta afirmând că i-a dat un pumn baschetbalistului care a căzut şi s-a lovit cu capul de pardoseala de ciment şi probabil şi de "un alt plan dur".

Suspectul, George Ionuţ Tănăsoaia, de 25 de ani din Giurgiu, a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Giurgiu, urmând să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Altercaţie într-o discotecă

Baschetbalistul american Hardy Chauncey, de la CSS Giurgiu, a murit duminică după-amiază, la scurt timp după ce a ieşit din sala de operaţie, a declarat Florian Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar - Arseni" din Bucureşti.

Baschetbalistul a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, după un incident care a avut loc, sâmbătă noapte, într-un club din Giurgiu, la câteva ore de la câştigarea meciului cu Dinamo.

Într-un comunicat al Poliţiei Judeţene Giurgiu se arată că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04.00, un coechipier al baschetbalistului l-a găsit pe acesta căzut în zona ringului de dans, în stare de inconştienţă.

Citit 1423 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2011 10:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.