Circulaţia pe Transfăgărăşan va fi închisă începând de marţi

Circulaţia pe Transfăgărăşan va fi închisă începând de marţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Circulaţia pe DN 7C (Transfăgărăşan), între judeţele Sibiu şi Argeş, va fi închisă, începând de marţi, din cauza condiţiilor meteorologice, urmând să se redeschidă traficului în 30 iunie 2012.

Potrivit unui comunicat de presă postat, luni, pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADR), Drumul Naţional 7C - Transfăgărăşan - se închide circulaţiei, de la 1 noiembrie, între km 104 + 000 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la km 130 + 800 (Cabana Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu).

"Decizia a fost luată în conformitate cu regulamentul de funcţionare a DN 7C - Transfăgărăşan - aprobat şi având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile din această perioadă care pot periclita siguranţa circulaţiei prin căderi de stânci, alunecări de teren, înzăpeziri, pericol de polei, etc", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, circulaţia pe DN 7C Transfăgărăşan va fi închisă până în 30 iunie 2012, sectorul de drum închis traficului urmând a fi semnalizat corespunzător.

Până în iunie 2012, turiştii care doresc să ajungă la Bâlea Lac, venind dinspre Sibiu, pot urca până la Bâlea Cascadă cu maşina, iar de acolo cu telecabina care deja funcţionează.

Citit 1078 ori Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2011 15:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.