O fetiţă de 3 ani a murit, iar fratele ei este în comă după ce străbunica le-a dat otravă în loc de sirop de tuse

O fetiţă de 3 ani a murit, iar fratele ei este în comă după ce străbunica le-a dat otravă în loc de sirop de tuse
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O fetiţă în vârstă de trei ani din comuna călărăşeană Unirea a murit, iar fratele ei în vârstă de cinci ani este în comă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, după ce străbunica lor le-a dat să bea otravă pentru şobolani, confundând substanţa cu siropul de tuse.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, copiii se aflau în grija bătrânei, iar mama acestora lăsase o sticluţă cu sirop de tuse pentru că ambii erau răciţi. Din greşeală, femeia a încurcat medicamentul cu otrava pentru şobolani, iar la scurt timp după ce au băut substanţa copiiilor li s-a făcut rău şi au fost transportaţi la spital în stare gravă.

"La noi au ajuns în stare foarte gravă, au fost stabilizaţi şi am decis să-i trimitem la Bucureşti, la Spitalul Grigore Alexandrescu", a declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, dr. Victor Verinceanu.

Fetiţa în vârstă de trei ani a murit, însă, la unitatea medicală şi va fi înmormântată marţi, în timp ce fratele său mai mare este internat în comă.

Poliţia a început o anchetă în acest caz.

"Iniţial s-au început cercetări pentru vătămare corporală din culpă, dar acum va fi schimbată încadrarea juridică a faptei, ancheta fiind n curs de desfăşurare", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

Citit 738 ori Ultima modificare Marți, 01 Noiembrie 2011 11:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.