Mircea Geoană a fost exclus din PSD

Mircea Geoană a fost exclus din PSD
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, cu 50 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi trei abţineri, excluderea din formaţiune a preşedintelui Senatului, Mircea Geoană.

Dezbaterile din CExN au durat aproape patru ore.

Decizie "profund nedreaptă"

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, după decizia CExN, că PSD nu se va reforma câtă vreme va fi condus din umbră de Ion Iliescu şi Adrian Năstase, el precizând că Victor Ponta este o marionetă a acestora, "cu apucături tiranice şi o lipsă teribilă de caracter". "Din păcate, acest partid, atâta vreme cât este condus din umbră de Iliescu şi Năstase nu are vreo şansă de reformare. Au pus în fruntea partidului o marionetă cu apucături tiranice şi o lipsă teribilă de caracter, cu un ton suburban. Nu am văzut niciodată atâtea minciuni şi invective, nu am vazut niciodată atât de puţină decentă în relaţiile din partid", a spus Geoană.

Decizia de excludere din PSD a fost, în opinia lui Geoană, "profund nedreaptă", el spunând că marţi seara, la ora 18.03, a primit, pentru prima dată de când a început această "nebunie", "aşa-zisele" acuze. "Ponta şi acoliţii bat câmpii în ceea ce priveşte aşa-zisele acuzaţii. Doar astăzi au fost capabili să producă un document după mascarada de la Comisia de Integritate", a spus Geoană.

Citit 823 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2011 20:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.