Premierul Emil Boc, huiduit la Alba Iulia

Premierul Emil Boc, huiduit la Alba Iulia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premierul Emil Boc a fost huiduit, joi, la Alba Iulia, în timpul ceremoniilor organizate la statuia lui Mihai Viteazul, unde a depus o coroană de flori. 
Emil Boc a ajuns în jurul orei 10.00 la Alba Iulia, unde au loc manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, iar în momentul în care a depus o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazul a fost huiduit de mai multe persoane din mulţime, acestea strigând şi "Hoţii".
În paralel, câteva zeci de membri ai PDL au încercat să acopere huiduielile, strigând "România, România", iar unii dintre aceştia s-au îndreptat spre cei care huiduiau, spunându-le să înceteze.
"Terminaţi măi nesimţiţilor", a strigat unul dintre bărbaţii aflaţi în zona în care erau grupaţi simpatizanţii PDL.
Şi reprezentanţii PDL au fost huiduiţi în momentul în care au depus o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazul, moment în care, din mulţime, se striga "Hoţii, hoţii".
Manifestările au fost marcate şi de scandările unor tineri care aveau steaguri şi pancarte cu mesajul "Salvaţi Roşia Montană", iar o tânără a reuşit să ajungă la microfonul de unde se coordonau ceremoniile, strigând "Salvaţi Roşia Montană".
Pe de altă parte, mulţimea a aplaudat îndelung delegaţia Primăriei din Chişinău, condusă de Dorin Chirtoacă, primarul Capitalei Republicii Moldova.

Citit 829 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.