Profesorul de la Liceul "Jean Monnet", Octavian Vişan, va fi eliberat

Profesorul de la Liceul "Jean Monnet", Octavian Vişan, va fi eliberat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Judecătoria sectorului 1 a decis, marţi, că fostul profesor de la "Jean Monnet" poate fi judecat în libertate în dosarul în care este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă, dar hotărârea poate fi contestată de procurori. Judecătoria sectorului 1 a admis, astfel, cererea de eliberare sub control judiciar făcută de Vişan.

Fostul profesor de sport de la Liceul "Jean Monnet", Octavian Vişan, a fost deferit justiţiei pentru că a întreţinut acte sexuale cu o elevă în timpul unei excursii la Predeal.

El a mai fost eliberat o dată de Judeătoria sectorului 1 în 15 decembrie, dar în ziua următoare Tribunalul Capitalei a infirmat decizia. Vişan este în arest preventiv din 18 noiembrie 2011.

Primul termen de judecată în acest caz a fost stabilit pentru 10 februarie 2012, la Judecătoria sectorului 1 Bucureşti.

Octavian Vişan a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă din clasa a XI-a, în mai multe rânduri. Eleva de la Liceul "Jean Monnet" s-a prezentat, în 3 noiembrie, la Secţia 1 Poliţie însoţită de părinţi şi a depus plângere împotriva profesorului de 26 de ani, acuzându-l că a violat-o, în timpul unei excursii la Predeal.

Profesorul de sport era suplinitor, fiind venit de la altă şcoală la Liceul "Jean Monnet" de un an.

Citit 1063 ori Ultima modificare Marți, 03 Ianuarie 2012 12:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.