Programul de lucru al bugetarilor a fost modificat

Programul de lucru al bugetarilor a fost modificat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Programul de lucru al ministerelor, prefecturilor şi instituţiilor deconcentrate din ţară va fi armonizat, iar activitatea acestora se va desfăşura între orele 8.00 şi 16.00. Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, la Palatul Parlamentului, că prin circulara emisă de Secretariatul General al Guvernului s-au unificat programele de lucru în instituţiile administraţiei centrale.
Întrebat dacă a dispus ca bugetarii să lucreze mai mult de acum încolo, Ungureanu a răspuns printr-o altă întrebare: "Ce înseamnă mai mult, doamnă? Există un program fix de la 8.00 la 16.00".
Solicitat să comenteze faptul că de la Secretariatul General al Guvernului a plecat o circulară către ministere care prevede ca bugetarii să respecte programul de lucru de la ora 8.00 la ora 16.00, Ungureanu a spus că, prin această circulară, s-au unificat programele de lucru în instituţiile din administraţia centrală.
El a negat că respectiva circulară ar fi fost emisă pentru că ar fi constatat că bugetarii nu respectă programul de lucru stabilit pentru intervalul 8.00-16.00.
"Pur şi simplu am unificat programele de lucru în toate instituţiile administraţiei centrale. Asta este tot. Nu este absolut nicio altă problemă. Cred, de fapt, că într-adevăr ceea ce contează este ca timpul de lucru legal de la 8.00 la 16.00 să fie folosit cât mai bine. Asta este totul", a spus Ungureanu.

Citit 1559 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

1 comentariu

 • postat de Antenescu
  Miercuri, 15 Februarie 2012 22:13
  " Doaaamne, mămucă...ce rea e lumea "....nici cu gandul sa nu gandesti ca " bugetarul ' nu respecta programul de lucru....Bunaoara, in scara mea, am "deosebita cinste " sa fiu colocatar nu cu unul, ci cu un cuplu de " bugetari la primarie "...persoane importante, nu figuranti.....Ora 08.15- bugetara coboara din scara blocului, urca intr- unul dintre autoturismele proprietate personala, porneste motorul ( de pe locul din stanga ) si-si aranjeaza carliontii rebeli, scapati de sub caciulita de iarna....asteptarea devine enervanta : porneste sistemul audio din dotare ...bugetarul sot intarzie. Ora 08.30- in sfarsit apare bugetarul sot, care transporta fara graba ( ca un om calculat si important ce e ) sacii de gunoi, pe care-i arunca "sportiv" de la 10m. spre container. Din ei se rostogolesc vre-o trei pet-uri pana spre " bombele" de reciclare, frumos colorate, in galben, verde si albastru. Ajunge la masina si nu e deloc de acord cu preferintele muzicale ale " jumatatii" asa ca "lucreaza" la configurarea audio.....Ora 08.50, personajele dispar din decor fara a-mi da cu presupusul despre ora cand pasesc pe treptele " onorabilei institutii".... Nu am idee ce produc la" locul de munca" , cert e ca in jurul orei 15.00 - cel mult 15.15 ( fara a sti ora incetarii activitatii ) cei doi, parcheaza in fata blocului, " rupti in gura " de atata prestatie. Bineinteles ca nu se pun la socoteala sarbatorile nationale, toti Sfintii din Biblie cu zilele lor onomastice , Dragobetii si Valentinii, Sanzienele si Pepelii, mortii vii ( americanesti ) si cei pomeniti ortodox romaneste ,e.t.c,,,e.t.c....cand "programul" de lucru, prin bunavointa lui " Tataie Neculae " se reduce simtitor...Asa ca , asteptam cat de curand o ampla manifestatie cu lozinci, manechine de carpa spanzurate si sicrie purtate pe umeri, ale sarmanilor oameni, carora le va ajunge " cutitul la os " Noroc ca mai exista posturi tv. si gazete patriotice care sa-i sustina....
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.