Elena Udrea a demisionat de la conducerea PDL Bucureşti

Elena Udrea a demisionat de la conducerea PDL Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eşecul înregistrat de PDL la alegerile electorale de duminică, unul usturător atât în Bucureşti cât şi în ţară, începe să-şi facă efectele.

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, marţi, pentru Mediafax, că a decis încă de duminică seară să demisioneze din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti, demisia fiind efectivă după validarea aleşilor locali de la nivelul Capitalei, în conformitate cu prevederile legale.

"Ca om politic responsabil şi cu onoare, am decis încă de duminică seară să demisionez din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti, demisia fiind efectivă după validarea aleşilor locali de la nivelul Capitalei, în conformitate cu prevederile legale", a declarat Udrea pentru MEDIAFAX.

Ea a apreciat că "rezultatele alegerilor locale la nivel naţional sunt departe de a fi mulţumitoare", deşi PDL a câştigat un număr de primării aproape egal cu cel din 2008, iar scorul politic tinde către cel pe care partidul şi l-a propus. Udrea a menţionat că democrat-liberalii sunt conştienţi de "votul negativ, sancţionator" dat de electorat.

"Înţelegem perfect semnificaţia acestuia şi ne asumăm faptul că PDL, ca principal partid în coaliţie, a plătit costurile unei guvernaări de austeritate", a afirmat Udrea.

Blaga, luat prin surprindere

Şeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că lui nu i-a spus niciodată Elena Udrea că intenţionează să demisioneze de la şefia Organizaţiei PDL Bucureşti.

"Mie nu mi-a spus niciodată că intenţionează să-şi dea demisia", a declarat Blaga, referindu-se la anunţul vicepreşedintelui PDL Elena Udrea că a decis încă de duminică seară să demisioneze din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti.

Citit 1127 ori Ultima modificare Marți, 12 Iunie 2012 14:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.