Tudor Sişu va fi eliberat condiţionat din închisoare

Tudor Sişu va fi eliberat condiţionat din închisoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tribunalul Bucureşti a decis miercuri eliberarea condiţionată din închisoare a fostului component al trupei La Familia Tudor Sişu, condamnat la patru ani detenţie pentru trafic de droguri.

Tribunalul a respins recursul Parchetului şi a menţinut o decizie favorabilă lui Sişu luată pe 16 aprilie de Judecătoria Sectorului 4, astfel încât Tudor Sişu va fi eliberat din Penitenciarul Jilava. De altfel, acesta primise şi un aviz favorabil din partea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de liberare din cadrul Penitenciarul Jilava.

În octombrie 2012, Tudor Sişu a fost condamnat definitiv de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la patru ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Tudor Sişu a fost trimis în judecată în noiembrie 2006, alături de alte 17 persoane, sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc. Potrivit anchetatorilor, cei în cauză vindeau heroină, cocaină şi ecstasy, fiind principalii furnizori de stupefiante în mai multe zone din Capitală.

Grupul se aproviziona cu droguri prin intermediul a şapte persoane aflate în contact direct cu traficanţii turci şi bulgari, cantităţile cumpărate la un transport din străinătate fiind de unu-două kilograme. În decursul unui an, erau introduse în ţară şi distribuite în Bucureşti aproximativ 40 de kilograme de heroină.

După o operaţiune de supraveghere derulată timp de şase luni, poliţiştii şi procurorii au efectuat pe 16 mai 2006 percheziţii simultane la domiciliile traficanţilor, din sectoarele 1, 2 şi 3 ale Capitalei, cu precădere în zonele Colentina, Pantelimon, Camil Ressu, ridicând bunuri şi bani în valoare totală de aproximativ 400.000 de lei.

Tudor Sişu a fost arestat în mai 2006 alături de alte 15 persoane, fiind eliberat în anul următor. În februarie 2010, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la patru ani închisoare.

Citit 660 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2013 15:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.