O femeie de 61 de ani aflată în pelerinaj la moaştele Sf. Parascheva de la Iaşi a murit

O femeie de 61 de ani aflată în pelerinaj la moaştele Sf. Parascheva de la Iaşi a murit
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 61 de ani cu probleme cardiace, care participa la pelerinajul la moaştele Sfintei Parascheva, de la Iaşi, a murit, vineri, la Spitalul "Parhon", din municipiu, unde a fost dusă în stare gravă.

Potrivit Luminiţei Budron, medic coordonator al Serviciului de Ambulanţă Iaşi, femeia în vârstă de 61 de ani avea fibrilaţii ventriculare, fiind în stare foarte gravă şi intrând în stop cardio-respirator.

"Echipa de pe ambulanţă a efectuat manevrele de resuscitare, iar femeia a fost dusă la Spitalul "Parhon", fiind transportată la Secţia ATI, unde, din păcate, a murit", a spus medicul coordonator.

Din primele date, se pare că femeia s-ar fi aşezat la rând pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva încă din cursul nopţii de joi spre vineri şi că, pe fondul oboselii, dar şi al lipsei hranei, i s-ar fi făcut rău.

Marius Ţăranu, de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, a declarat că 30 de persoane au leşinat în timp ce stăteau la coadă, câţiva dintre pelerini fiind transportaţi la spital.

Vineri, în jurul orei 14.00, coada la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva măsura aproximativ doi kilometri, în zonă fiind în jur de 20.000 de pelerini.

Citit 910 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2013 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.