PDL ameninţă Guvernul cu moţiunea de cenzură dacă nu renunţă la intenţia majorării cotei unice

PDL ameninţă Guvernul cu moţiunea de cenzură dacă nu renunţă la intenţia majorării cotei unice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PDL solicită Guvernului Ponta "să renunţe la intenţia de majorare a cotei de impozitare", în caz contrar va introduce o moţiune de cenzură bazându-se şi pe sprijinul PNL, a declarat joi purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu. Ea a precizat, la o conferinţă de presă, că din informaţiile PDL majorarea cotei unice de impzoitare de la 16 la 22% şi reducerea TVA de la 24% la 22% este o variantă de lucru a Guvernului Ponta pentru întocmirea bugetului pe 2014.

"În legătură cu intenţia de majorare a cotei unice de impozitare de la 16% la 22% şi reducerea TVA de la 24% la 22%, din informaţiile noastre aceasta este varianta de lucru a Guvernului Ponta pentru întocmirea bugetului pe 2014. Asta înseamnă că Ministerul Finanţelor a elaborat o variantă de buget pe 2014 luând în considerare o cotă majorată", a spus Săftoiu.

Ea a arătat că prin majorarea cotei de impozitare românii trebuie să scoată din buzunar 11 miliarde de lei anual, în timp ce prin reducerea TVA de la 24 la 22% Guvernul lasă economiei 5 miliarde de lei.

Citit 556 ori Ultima modificare Joi, 24 Octombrie 2013 14:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.