Preşedintele Senatului Crin Antonescu a demisionat

Preşedintele Senatului Crin Antonescu a demisionat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Crin Antonescu a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al Sernatului, declaraţia fiind făcută în plenul Parlamentului, la şedinţa în care se dezbate validarea noului Guvern Ponta.

"Dragi colegi, eu demisionez din funcţia de preşedinte al Senatului", a anunţat Crin Antonescu în plen.

Anterior acestui mesaj, preşedintele PNL a spus în plen că are o propunere pentru premierul Victor Ponta: "Domnule premier Victor Ponta, dumneavoastră vedeţi în prezenţa mea în fruntea Senatului semnul că USL mai există. Vă spun eu, USL nu mai există. Aveţi curaj, ca să ne convingem amândoi, să demisionăm amândoi din funcţiile pe care le-am obţinut la USL? Suntem aici, în plenul Parlamentului, e toată lumea, aveţi consilierii, presa. Eu demisionez frumos din preşedinţia Senatului, pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastră, din funcţia de premier, pe care v-a dat-o USL", a anunţat Antonescu în plenul reunit.

Citit 924 ori Ultima modificare Marți, 04 Martie 2014 17:22

3 comentarii

 • postat de john@
  Marți, 04 Martie 2014 18:47
  5.13.193.***
  A mai zis el ca se retrage din viata politica daca nu il da jos pe Basescu si nu s-a tinut de cuvant!
  1
  4
  Raportează
 • postat de coada din lemn
  Marți, 04 Martie 2014 18:47
  92.84.77.***
  Incredibil, se "infinge" Tariceanu ca "pana"in trunchiul doborat al PNL. Lectii scoala de liberalism cavaleresc!
  0
  5
  Raportează
 • postat de crystal
  Marți, 04 Martie 2014 18:06
  89.137.136.***
  a furat milioane de euro si acuma cand vede ca se sparge gasca si DNA ii mai si fugareste un pic se retrage la timp . Dar DNA ar trebui sa ii urmareasca chiar daca ei "demisioneaza".
  Ca de fapt ei demisioneaza pe hartie ca tot pe acolo se invart cu totii precum vulturii la starvuri.Tot la guvernare e cald si bine si se fac milioane de euro numai cu un telefon.
  S-o creada ei ca pupa vot de la mine toti sunt niste hoti. Prefer sa mazgalesc buletinul de vot care trebuie anulat, asta daca nu il masluiesc si pe asta.
  5
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.