Încă un TIR a luat foc la Mihăileşti (VIDEO)
Foto: Sursa foto: europafm.ro

Încă un TIR a luat foc la Mihăileşti (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un nou incident deosebit de grav a avut loc vineri dimineață la intrarea în comuna buzoiană Mihăilești. Un TIR care transporta cărămidă a luat foc pe DN2E85, la ieşire din localitate, la doar 200 de metri distanţă de locul în care au murit 18 oameni în urmă cu 12 ani. Din fericire, şoferul şi băieţelul pe care îl avea cu el în cabină au reuşit să se salveze înainte ca flăcările să distrugă cabina. TIR-ul se deplasa spre Urziceni

Circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri de circulație. Incidentul s-a înregistrat în afara localităţii Mihăileşti, pe sensul pe mers spre Bucureşti, într-o zonă în care nu sunt locuinţe.

Sursa foto: stiridebuzau.ro

TIR-ul ar fi luat foc în mers. Martorii citați de presa locală spun că au auzit mai multe explozii, cel mai probabil de la rezervorul autotrenului. Nu au fost înregistrate victime.

Sursa foto: adevarul.ro

Zona de la Mihăilești unde a avut loc incidentul de vineri este cunoscută pentru că acolo a avut loc, în urmă cu 12 ani, o explozie devastatoare, după ce un TIR cu azotat de amoniu s-a răsturnat pe șosea. În explozia de pe 24 mai 2004, au murit 18 persoane, dintre care și șapte pompieri și doi jurnaliști. Anul trecut, un alt TIR cu azotat a derapat și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, în aceeași zonă. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime sau cu pagube semnificative. Anul acesta, în luna iunie, un camion cu butelii a luat foc, tot pe șoseaua care traversează comuna Mihăilești. Potrivit presei locale, alte trei incendii de mașină au fost înregistrate de la începutul acestui an în zonă.

Imagini de la incidentul de vineri (Sursa video: adevarul.ro):

Citit 3877 ori Ultima modificare Duminică, 11 Septembrie 2016 19:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.