Mihai Chirica rămâne fără funcții de conducere în PSD
Foto: Sursa foto: Digi24

Mihai Chirica rămâne fără funcții de conducere în PSD
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)


El este în prezent vicepreședinte PSD dar și șef al filialei Iași a partidului. Chirica este primar al Iașiului și a criticat in mai multe rânduri pe șeful partidului Liviu Dragnea în privința adoptării OUG 13. Contactat de Digi24, el a apreciat măsura adoptată împotriva sa ca un ”act de injustețe”. Mihai Chirica a declarat, referitor la informația că va fi exclus din funcțiile de conducere din partid, că încă nu știe dacă se va întâmpla acest lucru și că dacă informația este reală ar fi o „injustețe morală” față de el, deoarece tot ce a făcut a fost să se „exprime într-o modalitate corectă fără să prejudicieze imaginea partidului”.

Înaintea ședinței de miercuri, liderul PSD Iaşi, Mihai Chirica, a mai susţinut că se aşteaptă „la maturitate şi înţelepciune” din partea colegilor de partid în şedinţa de miercuri a Comitetului Executiv al PSD, în care va fi discutată situaţia sa în partid, el adăugând că „nu poţi pedepsi un om care spune adevărul”.

Mihai Chirica a declarat, marţi, pentru News.ro că are aşteptări „relativ mari” înaintea reuniunii CEx al PSD şi că nu poate fi sancţionat, pentru că tot ceea ce a spus s-a confirmat.

Sursa: digi24.ro

Citit 2304 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Februarie 2017 21:24

3 comentarii

 • postat de Un pensionar.
  Miercuri, 22 Februarie 2017 13:04
  82.78.254.***
  Succes in viitor domnule Chirica santeti printre putinii psd-isti corecti si onesti felicitari.N-am votat niciodata FSN-PDSR-PSD, dar in viitor poate voi avea ocazia sa va votez pe dumneavoastra pentru o functie inalta.
  2
  5
  Raportează
 • postat de VIZANTEA
  Miercuri, 22 Februarie 2017 12:31
  81.12.149.***
  Unul din puţinii oameni deştepţi şi serioşi ai PSD-ului!
  Acest om nu cred că merită să mai stea într-un asemenea Partid Mafiot.
  Dacă vrea să facă politică de stânga în continuare, Mihai Chirica se poate înscrie la PSRO, partidul lui Mircea Geoană, care este mult mai serios.
  Mai devreme sau mai târziu PSD-ul se va dizolva şi va avea soarta PDL-ului !!
  2
  5
  Raportează
 • postat de crystal
  Miercuri, 22 Februarie 2017 12:26
  95.76.32.***
  gogosi peste gogosi !
  ori chirica vrea locul lui dragnea de unul singur ori chirica are un plan pus la punct cu dracnea & co. de preluare si salvare a pesederbedeilor din ginta rosie.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.