Tren CFR până la Salonic

Tren CFR până la Salonic

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Cei care nu vor să plece în vacanţă în Grecia cu maşina sau avionul au la dispoziţie, de vineri, varianta pe calea ferată. Potrivit site-ului CFR, un bilet pentru o călătorie dus, Bucureşti - Salonic, costă aproximativ 45 de euro la vagon clasa a 2-a, 52,10 euro la vagon cuşetă de şase locuri şi 58,50 de euro la vagon de dormit de trei locuri.

Cursa spre Salonic este săptămânală, iar trenul va circula între Bucureşti şi Salonic până în luna octombrie. Potrivit Digi 24, primul tren spre Salonic a plecat vineri, la ora 12,45, din Gara de Nord.

Drumul până în Grecia durează 17 ore.

Sursa foto: Internet

Citit 1288 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Iunie 2017 03:30

1 comentariu

 • postat de Reclama pagubitoare Sâmbătă, 03 Iunie 2017 15:35 Link la comentariu
  0
  1

  Grecia e o tara din lumea a treia, mizerabila, falimentata, cu un popor aflat aproape in totalitate in somaj, scapat de sub control din cauza saraciei in care traieste, invadata de emigranti musulmani, cu insulele din Marea Egee (si nu numai) transformate in centre de triere si adaposturi pentru migrantii musulmani, o tara in care legile nu se aplica, o tara imprevizibila, cu atentate cu bombe si jafuri armate frecvente si, cu multe, multe alte probleme foarte grave .
  Ca destinatie turistica, este atragatoare doar pentru turistii cu bani foarte putini .
  In concluzie, calatoria cu acest tren, catre Grecia...NU SE JUSTIFICA SUB NICIO FORMA ... atat timp cit exista trei curse pe saptamana cu autocarul, de la GALATI la ATENA, unde ajungi in 24 de ore si la care biletul costa 60 euro si nu esti nevoit sa schimbi niciun tren, nicaieri ...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.