Funcţionarii judecaţi rămân în funcţii

Funcţionarii judecaţi rămân în funcţii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 comentarii

Camera Deputaților a adoptat, ieri, cu 170 de voturi "pentru", 93 "împotrivă" şi şapte abţineri, proiectul UDMR de modificare a Statutului funcţionarilor publici, care le va permite funcţionarilor trimişi în judecată, inclusiv pentru fapte de corupţie, să rămână în funcţii, fiind eliminată posibilitatea suspendării lor. În plus, funcţionarii publici deja suspendaţi din funcţie în momentul trimiterii în judecată îşi vor relua activitatea în 30 de zile după intrarea în vigoare a legii.

Citit 804 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Noiembrie 2017 00:37

2 comentarii

 • postat de Ion Miercuri, 15 Noiembrie 2017 09:02 89.34.237.*** Link la comentariu
  0
  4

  "Ai acces la internet și îți place să te implici în comentarii pe Facebook când te întorci seara acasă rupt de muncă?
  Înainte de a-i lua apărarea prin comentarii unei persoane "hăituite" de DNA, uită-te la ce casă are. Uită-te la ce mașini are. Vezi pe unde se plimbă prin vacanțe. Gândește-te apoi că omul ăla a fost bugetar toată viața. Pune-i cel mai generos salariu care se poate câștiga anual ca bugetar și înmulțește-l cu anii de când lucrează la stat. I-ar fi ajuns banii pentru căsoaia aia? Pentru vacanțe luxoase? Pentru mașini d-ălea? Îți dă cu virgulă?
  Acum, uită-te la casa ta. E la fel? De fapt ce vorbesc eu de casă? Uită-te în frigider. Ai senzația că te uiți pe redtube? Pun pariu că majoritatea spațiului e ocupat de oale și cratițe. Pe masă ai o mușama d-aia ieftină crestată cu urme de cuțit adunate ca niște scrilejituri ale unui soldat care își făcea AMR-ul pe vreun perete răcoros. Ai tot zis că iei alta, dar nu prea "e" bani. Haaai, că te-am nimerit, sunt sigur. Tu de ce nu ai bani ca ăla? Că ești mai prost? Păi cum? Tu să fii prost? Păi nu ești tu ăla deșteptu' care demască conspirații cu state paralele, binoame, străini care vor să ne vândă țara și moșnegi care plătesc 30 de lei pe câine protestatar?
  Hai mai bagă un comentariu despre statul paralel, să te vadă prietenii cât ești tu de deștept și cum desfaci tu ițele. Dar între timp, nu uita de mușamaua aia...poate o schimbi luna asta...dacă ajunge banu' după ce-ți schimbi pantalonii rupți în c*r de atâta muncă sau dacă îți trimit copiii bani din "străinătățuri", că doar au plecat acolo tot din cauza legilor justiției și a procurorilor care hăituiesc îngerași inocenți."
  Marian Godina

  Raportează
 • postat de Legea lui Ohm Miercuri, 15 Noiembrie 2017 04:06 95.77.196.*** Link la comentariu
  0
  1

  HOT la HOT nu-si scoate ochii.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.