NU MAI AU BANI nici de salarii! Primarii din Vrancea aşteaptă o RECTIFICARE BUGETARĂ ca pe “sfintele moaşte”

NU MAI AU BANI nici de salarii! Primarii din Vrancea aşteaptă o RECTIFICARE BUGETARĂ ca pe “sfintele moaşte”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Multe primării sunt la limită cu banii înainte de ultimul trimestru al anului. Primarii PSD spun că situaţia “se va rezolva”, dar se tem să nu rămană pe minus. Colegii lor de la opoziţie spun că se vor descurca de azi pe maine, pentru că sunt siguri că Marian Oprişan le va da bani. Rectificarea bugetară ar putea fi folosită şi ca o armă pentru ca PSD să racoleze primari în vederea sprijinului la prezidenţiale pentru candidatul roşu.

Partea a doua a anului înseamnă pentru primării perioada în care încep să se termine banii şi se fac tot felul de “inginerii” bugetare prin care administraţia locală şi învăţămantul să funcţioneze. În general, se mută fonduri din trimestrul trei în trimestrul doi sau din trimestrul patru în trimestrul trei. Acum, toată lumea aşteaptă o rectificare bugetară, pe care premierul Victor Ponta a anunţat că o face chiar în aceste zile. Primarii aflaţi la putere ştiu că vor primi ceva, în schimb cei de la opoziţie sunt resemnaţi că vor primi foarte puţin. Tocmai aici s-ar putea purta negocieri pentru ca unii primari ai opoziţiei să treacă la PSD sau UNPR, în schimbul banilor de care au nevoie localităţile respective.

Citeşte tot articolul în "Ziarul de Vrancea" ==>> http://www.ziaruldevrancea.ro/politica/1588808262-nu-mai-au-bani-nici-de-salarii!-primarii-din-vrancea-a%C5%9Fteapt%C4%83-o-rectificare-bugetar%C4%83-ca-pe-%E2%80%9Csfintele-moa%C5%9Fte%E2%80%9D.html

Citit 3976 ori Ultima modificare Luni, 22 Septembrie 2014 09:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.