VRANCEA: Cinci sinistraţi uitaţi din primăvară în “containerele” Guvernului

VRANCEA: Cinci sinistraţi uitaţi din primăvară în “containerele” Guvernului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Familia Miu din Răstoaca, rămasă fără casă la inundaţiile din luna mai, se teme că va fi nevoită să stea în “containere” şi la iarnă. Oamenii au nevoie de ajutor pentru a-şi finaliza cele două cămăruţe cât mai repede.

Soţii Marinela şi Dumitru Miu din comuna Răstoaca au rămas fără casă din luna mai, după ce apele raului Milcovul au distrus tot în cale, în urma ploilor de primăvară. Cum nu există diguri de apărare, apele s-au revărsat şi au distrus grădini, gospodării, dar şi locuinţa familiei Miu, aflată la mai mult de doi kilometri de rau. Cei cinci membri ai familiei au privit neputincioşi cum locuinţa căreia îi spuneau acasă a fost ruptă în două de ape. Casa era deja afectată de inundaţiile din 2005 şi a cedat, spre disperarea proprietarilor. A fost singura familie din comună care a rămas fară casă şi despre care ziarul nostru a scris în mai multe randuri.

Citeşte tot articolul în "Ziarul de Vrancea" ==>> http://www.ziaruldevrancea.ro/social/1588808907-video!!!-cinci-sinistra%C5%A3i-uita%C5%A3i-din-prim%C4%83var%C4%83-%C3%AEn-%E2%80%9Ccontainerele%E2%80%9D-guvernului.html

Citit 2803 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Octombrie 2014 11:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.