Şase RESTAURANTE pe care să le încerci în 2017, dacă vei călători în alte țări

Şase RESTAURANTE pe care să le încerci în 2017, dacă vei călători în alte țări

Sursa foto: Internet
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu


Din New York şi până în Grecia, legende ale gastronomiei mondiale pregătesc meniuri unice în lume, care mai de care mai spectaculoase. Iată o selecţie a restaurantelor anului 2017, făcută de cei de la finedininglovers.com:

White Gold Butchers - New York, SUA


April Bloomfield este unul dintre cei mai de succes chefi la nivel mondial. Cel mai nou restaurant pe care l-a deschis se numeşte White Gold Butchers şi se află în Manhattan. Preparate din carne precum inimă sau limbă de vită se află printre piesele de rezistenţă ale meniului gândit de Bloomfield.

Sushi Wakon, Kyoto, Japonia


Kyoto este deja recunoscut ca un paradis culinar, iar Sushi Wakon, deţinut de protejatul lui Jiro Ono, Rei Masuda, este un loc pe care niciun gurmand nu-l poate rata odată ajuns aici. Masa este servită într-o grădină cu iaz de 800 de ani, iar clienţii se pot bucura din plin de Ginza sushi.

Igniv, St. Moritz, Elveţia


Cea mai nouă bucătărie a lui Andreas Caminada, cel mai tânăr chef din Europa, onorat cu trei stele Michelin, se află în St. Moritz la Palatul Badrutt. Igniv (cuib) le promite oaspeţilor o inedită experienţă culinară în stil elveţian.

Nathan Outlaw, Al Mahara, Dubai


Risotto cu homar, scoici crude şi calcan cu citrice sunt doar câteva dintre preparatele care se regăsesc în meniul Nathan Outlaw, gândit cu unele dinte cele mai bune ingrediente din lume. Un acvariu uriaş, cu peste 30 de specii de peşti exotici, este amplasat în restaurant spre delectarea oaspeţilor.

Cocina de Autor, Grand Velas Los Cabos, Mexico


Olandezul Sidney Schutte a petrecut patru ani în Asia şi a lucrat în bucătării cu prestigiu pentru a afla cel mai bine păstrate secrete culinare.  Anul acesta, în decembrie, a inaugurat în Mexic un restaurant spectaculos, unde îşi invită clienţii într-o călătorie senzorială unică, printre arome şi condimente.

Patio, The Margi, Atena, Grecia


Panagiotis Giakalis a creat aici un incredibil meniu mediteranean, folosindu-se de ingrediente din propria sa fermă. Anterior, Giakalis a lucrat la Trussardi alla Scala în Milano şi Le Bristol din Paris.

Citit 2198 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2017 00:52

1 comentariu

 • postat de George Sâmbătă, 07 Ianuarie 2017 09:13 5.13.213.*** Link la comentariu
  0
  8

  Ce aiureală!...
  Nu aveţi şi nr. de telefon pentru rezervare?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.