Amor cu indicaţii de la mama soacră

Amor cu indicaţii de la mama soacră
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Patru într-o barcă. "Dă sutienu’ jos!", zice mama Firoana, către potenţiala noră. "Nu te băga!", i-o retează fiul, Romulus, concurent la "Mă însoară mama". "Ziceam şi eu, nu te supăra!", se scuză mama, în timp ce feciorul le masează piepturile şi abdomene Victoriei şi Geaninei, pretendentele la inima lui, cu soluţie protectoare. "Mamă are nişte mâini… de mecanic auto! Zici că freacă podeaua, nu o femeie!", protestează una dintre fete. Niciuna n-are costum de baie, ci pantaloni lungi şi sutiene de dantelă. O ţinută potrivită pentru o plimbare cu şalupa, în Tenerife.

"Victoria are foarte multă grăsime pe ea. Are un corp de clepsidră, dar grasă! Grăsuţă, faţă de cealaltă care are un corp perfect" - "Cine? Geanina?! Eu cred că nu ţi-ai şters ochelarii bine" - "Ei, pe dracu’!", comentează în secret mama şi fiul.

În barcă, una dintre fete suferă de rău de mare şi stă întinsă, în vreme ce Romulus o consolează pe cea zdravănă. "Pfuai! Ai văzut ce sărut i-a tras Romică la fată! Eu de ce tot am strigat! Uite că n-ai fost pe fază", o anunţă mama pe cea suferindă. Uite de aia e bine să fie cineva vigilent. Inclusiv în noaptea nunţii…

Citit 2756 ori Ultima modificare Marți, 27 Martie 2018 19:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.