Ce-a ales gălăţeanul Ciprian la Mă însoară mama

Ce-a ales gălăţeanul Ciprian la Mă însoară mama
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Decizia. Cât pe-aci să nu-l recunosc pe gălăţeanul Ciprian, cu mustăcioară şi bărbuţă, în finala „Mă însoară mama”. „Toate fetele îl vor pe Ciprian al meu!”, îl lăuda mama lui, doamna Virginica, la începutul emisiunii. Curios e că şi de această dată – pentru că a fost şi la „Mireasă pentru fiul meu”, băiatul a dat tot de „excepţii” – Mihaela şi Alexandra. „Sper să aleagă Ciprian şi nu mama pentru binele lui!”, a spus Mihaela. „Ciprian n-ar trebui să se lase atât de mult influenţat de doamna Virginica”, a spus şi Alexandra cea „inocentă din cap până-n picioare, trupeşte şi sufleteşte”.

„Decizia mea este că cel mai bine, cel puţin pentru o perioadă, să rămân singur. Consider că nu mă potrivesc cu niciuna din fete”, a anunţat Ciprian. „Fetele nu i-au dat voie lui Ciprian nici măcar să aibă o relaţie de comunicare! Ciprian a făcut atâtea surprize, a făcut mari eforturi ca să vă facă să vă simţiţi bine, nicicum nu a reuşit”, i-a sărit mama în apărare. Fetele i-au reproşat că surprizele au fost „la comun”, şi nu individuale.

„E şi puţin ghinion, dar aş putea să spun că sunt şi puţin vinovat. Mă gândesc că dacă făceam altfel lucrurile, era mult mai bine! Data viitoare voi încerca să mă însor singur!”, a promis Ciprian.

Citit 6205 ori Ultima modificare Marți, 01 Mai 2018 19:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.