Gâdea - En Sabah Nur şi apocalipsa presei

Gâdea - En Sabah Nur şi apocalipsa presei

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Recunoaştere. Proaspăt premiat de "Sputnik", oficiosul de propagandă al Kremlinului, pentru "Puterea presei", Mihai Gâdea şi-a dat adevărata măsură a talentului la "Revelionul Starurilor 2019" unde i-a adus lui Dan Negru şi Antenei 1 "minutul de aur". S-a întâmplat chiar în zorii Noului An, la 0,37, când 3.703.000 de români încercau să afle cine se ascunde în spatele măştii lui En Sabah Nur din "X-Men - Apocalypse"! Cea mai complicată dintre toate, a cărei realizare a durat aproape patru ore. Între noi fie vorba, Gâdea arăta mai degrabă a şemineu ori a armură de cavaler medieval, accesorizată cu un casetofon. Deşi premiul oferit pentru recunoaşterea lui consta într-un purceluş viu, extrem de speriat şi guiţător, nimeni nu şi l-a adjudecat! În clipa în care a început să joace în scenetă alături de Romică Ţociu şi şi-a făcut auzită vocea, deghizarea s-a risipit! Şi n-a jucat deloc rău! Ba mai mult! A oferit şi o probă de imitaţie a lui Ion Iliescu, dovadă a faptului că, potrivit spuselor lui Dan Negru, "când îşi dă jos costumul de Sinteza Zilei, este cel mai bun imitator, mereu cu bancurile la el". Păi n-ar putea să rămână aşa? Poate scăpăm de apocalipsă… aia a presei.

Citit 802 ori Ultima modificare Joi, 03 Ianuarie 2019 17:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro