Cum să-ţi gratinezi pantoful

Cum să-ţi gratinezi pantoful
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Floricele. "Gratinat… Gratinat este când ce?! Pui legume pe grătar?! Stai aşa, să-ntreb pe cineva!", se frământa Cruduţa, când a aflat ce trebuie să gătească la duelul ediţiei de luni "Chefi la cuţite". Paradoxal, aceeaşi privire de căprioară prinsă pe şosea, în bătaia farurilor, aveau şi colegii ei, despre care se presupune că ar fi nişte profesionişti ai bucătăriei: "Gratinat la ce se referă? La ceva deasupra să se topească?" - "N-am nicio idee. Mai aştept indicaţii!" - "Trebuie să fie ceva topit, dar unde? Înăuntru? Pe afară? Pe deasupra, cu topping?". Gina Pistol, prezentatoarea competiţiei culinare, nu pricepea de ce tac: "Meditaţi? Gratinat înseamnă o crustă de brânză făcută la cuptor". Reacţia? "Mi-e frică la proba asta, pentru că necesită cuptor. Şi eu, când aud de cuptor… e criminal!", a mărturisit alt concurent.

În culise, chefii se amuzau. "Gratinat poate fi şi un sandviş cu brânză de capră! Oare Cruduţa ce-o să gătească? Floricele?!". "Chefii vor gust, vor să le stingeţi lumina!", le-a mai spus Gina şi i-a lăsat să gătească. "Bă, ne-aţi stins lumina! Jur! M-aş fi gratinat pe mine dacă se poate! Şi un pantof! Orice! Dar unde a fost gratenul?! L-aţi mimat", a ţipat la concurenţi chef Scărlătescu. Şi, da, s-a găsit unul care să gătească mai prost decât Cruduţa, care să fie eliminat.

Citit 1329 ori Ultima modificare Marți, 08 Ianuarie 2019 16:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.