Cum să-ţi gratinezi pantoful

Cum să-ţi gratinezi pantoful

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Floricele. "Gratinat… Gratinat este când ce?! Pui legume pe grătar?! Stai aşa, să-ntreb pe cineva!", se frământa Cruduţa, când a aflat ce trebuie să gătească la duelul ediţiei de luni "Chefi la cuţite". Paradoxal, aceeaşi privire de căprioară prinsă pe şosea, în bătaia farurilor, aveau şi colegii ei, despre care se presupune că ar fi nişte profesionişti ai bucătăriei: "Gratinat la ce se referă? La ceva deasupra să se topească?" - "N-am nicio idee. Mai aştept indicaţii!" - "Trebuie să fie ceva topit, dar unde? Înăuntru? Pe afară? Pe deasupra, cu topping?". Gina Pistol, prezentatoarea competiţiei culinare, nu pricepea de ce tac: "Meditaţi? Gratinat înseamnă o crustă de brânză făcută la cuptor". Reacţia? "Mi-e frică la proba asta, pentru că necesită cuptor. Şi eu, când aud de cuptor… e criminal!", a mărturisit alt concurent.

În culise, chefii se amuzau. "Gratinat poate fi şi un sandviş cu brânză de capră! Oare Cruduţa ce-o să gătească? Floricele?!". "Chefii vor gust, vor să le stingeţi lumina!", le-a mai spus Gina şi i-a lăsat să gătească. "Bă, ne-aţi stins lumina! Jur! M-aş fi gratinat pe mine dacă se poate! Şi un pantof! Orice! Dar unde a fost gratenul?! L-aţi mimat", a ţipat la concurenţi chef Scărlătescu. Şi, da, s-a găsit unul care să gătească mai prost decât Cruduţa, care să fie eliminat.

Citit 753 ori Ultima modificare Marți, 08 Ianuarie 2019 16:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro