Când mireasa îl face pastramă pe mire

Când mireasa îl face pastramă pe mire

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Nervi matrimoniali. "Mă grăbesc! Chem Poliţia!", a urlat isteric mireasa Brigitte către jurnaliştii care tocmai îi urau "Casă de piatră!". Jur că mirele Florin părea mai jos la stat decât e în realitate faţă de nevricoasa lui soaţă. O nevastă ajunsă la al patrulea soţ - după Octavian Sfăt, Ovidiu Torj şi Ilie Năstase - şi, implicit, la a patra nuntă, deci nu se pun emoţiile primului voal cu lămâiţă. E drept, Brigitte a purtat un soi de coroană princiară din care îi răsărea, războinic, cocul şi, spun jurnaliştii, a avut două rochii speciale, una pentru ceremonia religioasă, alta pentru petrecere. La fel de adevărat este că însurăţeii aveau contract exclusiv pentru nuntă cu Pro Tv, dar nu cred că restul jurnaliştilor meritau bruftuluiţi pentru că îşi făceau treaba. N-am să comentez că naşa cuplului este Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, celebră pentru ţipătorii ochelari de soare, şi nici că, în loc de sarmale, nuntaşii au mâncat ficat de gâscă, caracatiţă şi somon, meniu de lux, ori că însurăţeii au primit cadou de nuntă o lenjerie de pat cu inserţii de perle. Ci doar că, în loc ca mirele să-şi transforme aleasa în doamnă Pastramă, o să cam ajungă el însuşi pastramă în mâna nevestei.

Citit 1807 ori Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2019 19:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro