Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Fără inhibiţii, fără prejudecăţi. După săruturi pasionale sau candide între concurenţi şi frumoasele ispite, după săruturi furate de ispititorii bărbaţi seduselor concurente, după săruturi jucăuşe între concurente şi un neaşteptat sărut în trei - două concurente şi un "ispititor" - iată că pe Insula Iubirii s-a consumat primul sărut între doi bărbaţi. Bogdan şi Costas, fiecare venit cu iubita în Thailanda, s-au sărutat. A fost punctul culminant al unei seri încinse de alcool şi de euforia petrecerii, în care cei doi bărbaţi s-au atins în zonele intime, Bogdan jucând rolul unei ispite. Nu mai puţin adevărat este că, în timpul zilei, cei doi au avut un "date", adică o întâlnire.

Reality-show-ul acestei veri e diferit. Dacă în sezoanele trecute, că le plăcea sau nu, ispitele trebuiau să continue seducţia sau relaţia începută cu concurenţii/tele până în ultima clipă, acum pune punct poveştilor, intrând în vacanţă. Respinşi de ispite, Bogdan şi Costas au mers împreună pe insula maimuţelor, unde primul s-a îndeletnicit cu lovirea cu şutul în cap sau în fund a primatelor, iar celălalt cu acceptarea acestui comportament revoltător faţă de bietele necuvântătoare. Insula Iubirii continuă!

Citit 885 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2019 16:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro