Adevărul se spune, cel mai bine, în glumă

Adevărul se spune, cel mai bine, în glumă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Misoginism făcut cu tact. ”Antitalent”, cea mai nouă emisiune de la Antena 1, a ajuns la ediţia a doua, iar invitatul special al lui Dan Bitman, duminică seară, a fost nimeni altul decât celebrul comediant Doru Octavian Dumitru. Deschizător de drumuri, la vremea lui, pentru stand-up comedy, Doru Octavian Dumitru a realizat mai multe momente inedite, care au stârnit, fără doar şi poate, amuzamentul multor români.Cunoscut pentru glumele misogine, făcute însă cu mare tact, comediantul nu putea începe seara decât cu un moment pe acest tipar, moment care a explicat tuturor cum sunt percepuţi bărbaţii de femei, dar şi ce au acestea în cap. "Da, la ele în cap e stup. Mi-a spus un prieten. La ele în cap poate să trăiască o muscă, pentru că e gol”, spune el.

* Nu la noi, la următorul ghişeu. Seara a continuat şi cu alte momente comice, unul dintre ele însă atrăgând atenţia asupra unei realităţi crunte: plata taxelor la ANAF. Comediantul, deghizat într-o gorilă, a mers la ANAF, unde a încercat să-şi plătească impozitul. A aflat, însă, că are o restanţă uriaşă. ”Ai de plătit din urmă cam cât pentru trei generaţii”, i-a spus casiera, care l-a trimis la alt ghişeu. Şi de aici realitatea şi-a făcut simţită prezenţa, momentul artistic reliefând foarte bine ce păţeşte un contribuabil atunci când vrea să dea bani la stat.

Citit 1032 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2019 16:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro