Bucătar cu pasiuni sadice

Bucătar cu pasiuni sadice

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Povestea, mai şocantă ca mâncarea. Un concurent al emisiunii „Chefi la cuţite” a şocat atât juraţii, cât şi întreaga audienţă. Este vorba despre Vasile Cvasnei, bucătar în Republica Moldova, care a venit la emisiunea culinară cu un preparat tradiţional de peste Prut, denumit „Cuşma lui Guguţă”. Făcut din clătite, preparatul nu lipseşte de pe mesele festive din Republica Moldova. Tocmai de aceea, Vasile a gătit acest preparat, sperând că îl va impresiona chiar şi pe Cătălin Scărlătescu, care nu este mare fan al clătitelor. Până la urmă, concurentul i-a uimit pe cei trei chefi, dar nu prin mâncarea gătită, ci prin poveştile spuse.

* Fără urmă. „Am o armă pneumatică. Vânez iepuri sau păsări de baltă”, şi-a început povestea Vasile. Dezvăluirile concurentului au continuat şi cei trei juraţi au aflat că acesta are o pasiune morbidă. Mai exact, moldoveanul a mărturisit că jupuia pisicile omorâte de propriii săi câini, iar apoi le dădea foc. „Ca în filme, să nu laşi nicio urmă”, a spus concurentul. Individul, care a dat dovadă de multă nonşalanţă în povestire, nu a trecut mai departe, aşa că nu îl vom mai vedea pe sticlă prea curând. Ar fi fost şi mai bine dacă nu îl vedeam deloc, producătorii având posibilitatea să taie la montaj fie tot momentul, fie măcar poveştile sadice cu care acesta a încercat să impresioneze.

Citit 1970 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2019 15:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro