Noi ce scuză avem?

Noi ce scuză avem?

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Lecţii de viaţă. Asta oferă, în fiecare ediţie, emisiunea „Visuri la cheie”. Lecţia de săptămâna aceasta a fost oferită de Raul Furdui, cel de-al doilea copil al Rodicăi şi al lui Ioan Furdui, care s-a născut cu foarte multe probleme de sănătate. În ciuda faptului că medicii nu i-au dat nicio şansă la viaţă, familia Furdui a demonstrat că nu este aşa. „Nu ne este uşor şi nu ne-a fost niciodată, dar am învăţat să ne descurcăm şi să ne menţinem pe linia de plutire”, explică părinţii lui Raul. Deşi are doar 18 ani, băiatul a trecut, de-a lungul timpului, prin 27 de operaţii pentru reconstrucţia nasului. 

O minune. Cu toate acestea, Raul este o persoană extrem de optimistă, plină de viaţă, care se bucură de tot ceea ce are şi trăieşte fiecare clipă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Studiază la o şcoală normală, joacă şah, este un copil premiant şi a participat la o mulţime de concursuri şi olimpiade.„Eu cred în minuni, am mai văzut minuni până acum. Eu însumi sunt o minune... pentru că trăiesc”, a declarat Raul Furdui, care a reuşit să o impresioneze şi pe Principesa Margareta, cu care a jucat o partidă de şah. Raul, care visează să fie medic sau avocat pentru a-i ajuta pe semenii săi, este exemplul clar că nu pot nu există şi dacă îşi doreşti cu adevărat ceva poţi reuşi.

Citit 1194 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2019 17:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro