Perfecțiunea văzută prin ochii unei mame

Perfecțiunea văzută prin ochii unei mame

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Poveste sfâșietoare. Carmen Baicu este mamă, dar nu una oarecare, ci una cu o dorință de a învinge ieșită din comun. Femeia are un copil de nouă ani, Alexandru, diagnosticat cu autism și ADHD. Crunta veste, care ar fi dărâmat sufletește orice om, a făcut-o pe Carmen să realizeze că viața fiului său stă în mâinile ei. Părăsită de soț, femeia a învățat că fiecare zi este un nou început, o nouă luptă pe care trebuie să o câștige. „Pentru mine, copilul meu este perfect. Îi mulțumesc că m-a ales pe mine să-i fiu mamă, o să crească așa cum vrea el și fac tot posibilul să-i îndeplinesc visurile, are foarte multe”, a povestit, cu lacrimi în ochi, Carmen.

* Pas cu pas. Ore întregi de terapie, atât la specialiști, dar mai ales acasă, multă muncă și voință au făcut ca Alexandru să facă progrese vizibile. Iar de acum înainte îi va fi și mai ușor să facă pași înainte. Și asta pentru că echipa emisiunii ”Visuri la cheie” a reușit nu doar să renoveze apartamentul în care cei doi locuiau, ci și să îl transforme astfel încât fiecare colțișor să fie dedicat dezvoltării lui Alexandru, care de acum înainte va putea face terapie chiar la el acasă. Iar asta ar trebui să se întâmple pentru fiecare copil cu nevoi speciale, lucru care este însă doar un vis.

Citit 1087 ori Ultima modificare Joi, 07 Noiembrie 2019 13:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro