Scandalul îţi asigură celebritatea

Scandalul îţi asigură celebritatea

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

* Bârfe şi speculaţii. Pentru că a dispărut din atenţia publică, Bianca Drăguşanu a făcut pe naiba în şapte ca să reapară pe sticlă. Şi unde era cel mai potrivit să îşi facă reintrarea în scenă decât la emisiunea la care a fost asistentă, Xtra Night Show. Alături i-a stat Alex Budi, cel care în urmă cu trei luni i-a devenit soţ. Bărbatul, zis om de afaceri, s-a trezit târât într-o poveste plină de bârfe şi de speculaţii. Totul din dorinţa evidentă a femeii de a reveni în atenţia publică. Timid şi cu vorbele uitate parcă acasă, Alex a încercat să explice de ce se ceartă cu soţia sa, rezultatul fiind unul dezastruos.

* Explicaţie fără noimă. Aşadar, frâiele au fost preluate rapid de Bianca, obişnuită cu camerele de luat vederi, care nu au făcut decât să bage telespectatorii şi mai mult în ceaţă. ”Există o pasiune foarte mare între noi, iar tensiunea vine pe nişte chestii concrete în care ne pierdem cumpătul. Eu am greşit, dar nu la modul la care mi-a greşit el mie”, a spus vedeta. Dacă vor divorţa sau nu cei doi vom afla, cu siguranţă, zilele următoare. Nu de alta, dar Bianca a aruncat piatra, iar televiziunile se vor întrece să o prindă. Şi uite aşa, revenirea pe sticlă se va face cu succes.

Citit 882 ori Ultima modificare Vineri, 08 Noiembrie 2019 13:39

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro