De la agonie la extraz

De la agonie la extraz

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Sau invers. Aşa se poate descrie, în puţine cuvinte, ultima ediţie a emisiunii iUmor, care a avut, ca de fiecare dată, momente amuzante, dar şi momente care au oripilat. Sentimentele contradictorii le-a trăit unul dintre juraţii emisiunii, care, de cele mai multe ori, este greu de impresionat. Totul a început bine pentru Cheloo, mai ales că pe scenă a revenit Bobi Dumitraş. Acesta, venit în calitate de invitat, a făcut un număr excepţional, prezentând un stand-up despre experienţa lui ca interlop în Dorohoi. Întregul număr a fost presărat de glume bune, multe dintre ele aducându-i zâmbetul pe chip juratului greu de impresionat.

* Oripilare din partea colegului de platou. Zâmbetul i-a dispărut repede de pe faţă lui Cheloo, atunci când un concurent venit a treia oară la emisiune, Patrick Cottet, a terminat numărul pe care l-a pregătit pentru juraţi. Francezul a rămas în memoria publicului încă de la prima  sa apariţie, când i-a oferit o mostră de afecţiune lui Mihai Bendeac, spunându-i că "în Franţa, artiştii se sărută pe gură". De această dată, Bendeac i-a întors gestul. "Sunt puţin dărâmat de gestul de prietenie dintre poporul român şi poporul francez!", a ţinut să precizeze Cheloo.

Citit 1043 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2019 13:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro