Un gălăţean, în juriul ”Chefi la cuţite”

Un gălăţean, în juriul ”Chefi la cuţite”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Când îţi fură apa din ciorbă. "Mamă, îmi plouă în gură, ai înnebunit! Eu sunt fan peşte! Gălăţean! Scrumbia e viaţa mea!", mărturisea entuziasmat Florin Ristei, care, alături de trupa lui, "FreeStay", a jurizat, marţi seara, cea de-a doua bătălie pe echipe la "Chefi la cuţite". Nu la fel de încântaţi au fost doi dintre colegii lui: unul vegetarian, celălalt anti-ciorbar convins, în condiţiile în care meniul avea două preparate: ciorbă şi antreu. Bătălia chefilor nu a fost să stabilească dacă ciorba e musai acră, pentru că supa e dulce! Chef Bontea a decis să folosească amuleta care le blochează celorlalte două echipe câte un ingredient principal: apa! "N-ai cum să scoţi apa din ciorbă! N-ai cum sã fii atât de malefic!", a protestat chef Dumitrescu, în vreme ce chef Scărlătescu a completat şi el: "La asta nu m-aş fi gândit!". Aşa că, în loc de apă, au folosit carafele de supe de bază, pe care le au mereu în cămară, şi borş. Şi aşa am avut parte de ciorbă de miel fiert în supă de pui şi de ciorbă de perişoare de curcan fierte tot în zeamă de pui. Din păcate, nici ciorba "de gard de porc" - oase afumate a lui chef Bontea n-a avut succes şi a ajuns la duel. Că aşa-i în viaţă: cine sapă groapa altuia…

Citit 2081 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2019 14:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.