Doza de sex(ism) de la Vocea României

Doza de sex(ism) de la Vocea României

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Gentileţe. "Între două nu te plouă, nici pe stradă, nici la… zoo! N-am găsit altă rimă", a anunţat triumfal Pavel Bartoş, pe ringul de la "Vocea României". Era doar începutul! "O femeie la peste 50 de ani să vină la "Vocea României" este o bucurie pentru mine! Statistic vorbind, femeile peste 50 de ani nu prea mai vin la concursuri", i-a spus Horia Brenciu unei concurente, spre nemulţumirea lui Tudor Chirilă, care a ripostat: "Pe mine nu mă interesează vârstele concurenţilor!". În culise, concurenta mărturisea că atunci când avea 20 de ani nu exista "Vocea României", ca să poată participa. Şi iat-o acum concurând cu adversare de 16 ani. Chirilă a spus lucrurilor pe nume, acuzându-l pe Brenciu de lipsă de gentileţe: "Ai fost nepoliticos. E o remarcă sexistă! Femeile la 50 de ani şi-au încheiat viaţa, bărbaţii abia şi-o încep!".

De la sexism s-a trecut la "doza de sex", pe tema pe cine vrea Irina Rimes în "deschiderea" ei. "Şi la deschidere şi la închidere!" - "Când e vorba de Irina trebuie să fie şi o doză de sex, nu se poate!" - "Se simte că a venit senzualitatea în emisiune, mă refer la Horia Brenciu" - "Absolut, coiotule, mâncaţi-aş coada!", a fost schimbul de replici. Ce să mai spun? Era vorba despre deschiderea concertelor, dar ce contează? Să fie voce!

Citit 1250 ori Ultima modificare Marți, 19 Noiembrie 2019 00:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro