Cum e viaţa în casă cu mama soacră

Cum e viaţa în casă cu mama soacră
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* "E mama mea, nu mama lui". Să împarţi locuinţa cu mama soacră se mai întâmplă şi la case mai mari. Bine, nu vorbim aici de două camere (semi)decomandate, cu o singură baie şi-o bucătărie comună, ci de ditamai vila de 160.000 de euro, în Pipera. Dar tot cu mama-soacră se cheamă că locuieşti!

Este cazul soţului Oanei Roman, care oricât de măritată ar fi, rămâne, cel puţin cu numele, tot fiica fostului premier. "Încă ne obişnuim, dar casa e aşa cum am vrut eu. Mama are camera ei, are biroul ei, pentru ea e foarte bine. Isabela (fiica - n.r.) e încântată că are mai mult spaţiu de joacă… iar pentru Marius cred că a fost cel mai complicat. E mai greu adaptabil la schimbări atât de bruşte. Nu e tot timpul simplu, pentru că mama e şi mai în vârstă. Din acest punct de vedere, Marius e mai puţin tolerant. Pentru că nu e mama lui, e mama mea. Deşi mama nu îl bate la cap, dar este un om care nu mai are aceeaşi agilitate, aceeaşi forţă pe care o avea. Şi, mă rog, se mai contrează ei aşa, dar eu plec şi îmi văd de-ale mele", a mărturisit Oana Roman, la Antena Stars.

De altfel, tot Marius rămâne acasă pentru a avea grijă de micuţa Isabela atunci când Oana trebuie să se ocupe de evenimentele pe care le organizează.

Citit 2320 ori Ultima modificare Duminică, 24 Noiembrie 2019 21:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.